Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ενα ξενοδοχειο μεσα σε σπηλια!

Στο Νέο Μεξικό, των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ο ιδανικός προορισμός όσων λατρεύουν την πεζοπορία, την ορειβασία και τις… σπηλιές.
Το σπήλαιο του όρους Kokopelli ανακαλύφθηκε από ένα γεωλόγο που εντυπωσιάστηκε τόσο με την ομορφιά του που θέλησε να μεταφέρει σε αυτό το γραφείο του. Στην συνέχεια όμως μετατράπηκε σε ένα ασυνήθιστο ξενοδοχείο.
Περιτριγυρισμένο με βράχια ηλικίας πάνω από 65 εκατομμυρίων χρόνων, και με ύψος 85 μέτρα πάνω από τη λίμνη La Plata αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για Αμερικανούς και μη. Στα 150 τετραγωνικά μέτρα του άλλωστε μπορεί να φιλοξενήσει αρκετούς ταξιδιώτες.
Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία, οι διαχειριστές του ξενοδοχείου αποφάσισαν να χτίσουν ένα μικρό σπίτι το οποίο μπορεί να βρεθεί εύκολα. Τους επισκέπτες που φτάνουν στο μικρό σπίτι στην συνέχεια τους οδηγεί ένας υπεύθυνος του ξενοδοχείου προς την είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται 21 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται κρύο και ζεστό τρεχούμενο νερό, ξύλινα έπιπλα νοτιοδυτικού στυλ, κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο πάντα γεμάτο με τρόφιμα, ντουζιέρα αλλά και πέτρινο τζακούζι. Όσο για την τιμή. 160 ευρώ για ένα ή δύο άτομα, και μπορεί να φτάσει τα 186 ευρώ για τρία ή τέσσερα άτομα την νύχτα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.